Toimitusehdot

Tilauksen tekeminen

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen, vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat saavat tilata vain huoltajansa suostumuksella. Tilaus tehdään Spirit Skatewear-verkkokaupan kautta täyttämällä tilauslomake.

Tilauksesta tulee automaattinen tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Säilytä tilausvahvistus siihen asti kunnes tilauksenne on toimitettu.

Voit tilata tuotteita myös sähköpostilla aspa@skatewear.fi

Maksutavat

Verkkomaksu

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Nooa, paikallisosuuspankit, Säästöpankit, sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postiennakko

Postiennakko-tilauksissa toimitamme tuotteet postiin noudettaviksi. Postiennakkomaksu maksetaan tilauksen noudon yhteydessä.

Collector

Voit solmia Collector verkkomaksupalvelun kanssa sopimuksen ja ostaa tuotteita laskulla tai osamaksulla.

Lasku

Yritys- ja yhteisöasiakkaita pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksenne maksutavasta.

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Tuotteiden hinnat ja toimitustavat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Voit valita sinulle sopivimman toimitustavan:

Nouto varastolta 0€ Noutopäivä ja aika vapaasti sovittavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 7,50€ Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. 

Nouto postista 7,50€ Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä.

Postin kotiinkuljetus, Express Flex 17,00€ Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Posti soittaa ja sopii kanssasi sinulle sopivimman toimitusajankohdan.

Postiennakkona Nouto Postin pakettiautomaatista tai postista 14€ tai Postin kotiinkuljetuksena, Express Flex 26€ 

Noutamattomista postiennakkolähetyksistä Spirit Skate&Sportwear joutuu veloittamaan asiakkaalta jälkikäteen 20€ käsittely-, pakkaus- ja lähetyskulut.

Toimitusaika

Postitamme tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta ja postiennakkolähetykset lähetämme 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos tuote on tilapäisesti loppunut ja olet jo tehnyt tilauksen, otamme teihin yhteyttä.

Kilpailupuvut ovat tilaustuotteita. Ice Fairyn kilpailu- ja harjoituspukujen toimitusaika on n. 3-5 viikkoa. Suoraan myymälävarastosta löytyvät puvut löytyvät verkkokaupassa osiosta "kilpapuvut (varastossa)".

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vrk ilmainen palautusoikeus. Emme lunasta postiennakkopalautuksia. Ilmoita tuotteen palautuksesta sähköpostitse ennakkoon sekä liitä palautuslähetykseen yhteystietosi ja tilinumerosi, jotta voimme palauttaa kauppahinnan postikuluineen. Palautamme rahat 2 viikon kuluessa.

Omilla mitoilla, erikoistilauksilla, tarjoustuotteilla, sukilla ja sukkahousuilla ei ole palautusoikeutta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa sekä alkuperäisessä pakkauksessa sisältäen ohjeet. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin liikkeestä ostettaessa. Kuluttajalla on oikeus kokeilla tuotetta, mutta ei ottaa sitä käyttöön ilman palautusoikeuden menettämistä.

Tutustu huolellisesti tuoteselosteeseen ja hoito-ohjeisiin. Spirit Skate&Sportwear ei vastaa asiakkaan huolimattomasta käsittelystä tulleista virheistä. Mahdollisissa tuotevirheissä, pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä Spirit Skate&Sportweariin, aspa@skatewear.fi

Ice Fairy pukujen hoito-ohjeet: Erikoisvärjätyt kankaat ja liukuvärjätyt kankaat päästävät väriä pesussa. Pesuveteen liuennut väri voi aiheuttaa muiden osioiden värjääntymisen joten emme suosittele pukujen pesua koneessa tai liotusta. Pukuun lisättyjen koristeiden mm. liimattujen strassien kiinnitys voi heikentyä konepesussa. Tummasta kankaasta saattaa irrota väriä ja pesuveden mukana saattaa väriä tarttua vaaleampaan kankaaseen. Mikäli olette epävarma puvun puhdistuksen kanssa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai vaatehuollon ammattilaiseen ennen puvun puhdistusta. Ohjeita ja suosituksia puvun käsittelyyn: Alkulämmittele harjoitusvaatteet päällä ja pukeudu kilpailupukuun vasta hieman ennen kisasuoritusta. Käytä kilpailupuvun alla aluspukua. Tuuleta kilpailupuku käytön jälkeen, talvella erityisesti pakkanen raikastaa puvun. Säilytä ja kuljeta pukua pukupussissa.

Asiakaspalvelu

Jäikö vielä jokin asia askarruttamaan. Kysy asiakaspalvelustamme, olemme sinua varten.
aspa@skatewear.fi